web analytics

Pahkasika n:ro 13 ilmestynyt

Maanmainion huumorilehden – eli Pahkasian – 13. numero on nyt julkaistu uutena, remasteroituna painoksena. Kirjoitusvihreet on korjattu, tekstit on ladottu uusiksi, noloimmat mokat on paikattu ja rivit suoristettu. Uusittu, paranneltu ja skarpattu painojälki.

Tsekkaa kirjahyllysi alalauteet ja katso, puuttuuko Pahkasika-kokoelmastasi jokin alkupään numero. Pahkasian numerot 7–13 on tilattavissa kustantajan verkkokaupasta (www.bananapress.fi) kuluttajaystävälliseen hintaan 10,95€  per kappale (kestotilaajille hintaan 9,95€).

Pahkasika n:ro 14 menee painoon toukokuun puolivälissä. Myös Pahkasika numero 15 on kansia vaille painovalmis. Numero 16:n sisäsivut valmistuivat tänään (2.5.2020).

 

2 kommenttia artikkeliin ”Pahkasika n:ro 13 ilmestynyt”

  1. Pahkasiassa, koska se oli aina aikaansa edellä (tai me olemme pahasti jäljessä) oli juttu näistä sukupuolineutraaleista työnimikkeistä, jos en väärin muista. Vai oliko se sitten Alivaltiosihteeri-radio-ohjelman alkumetreillä? Ukkosenjohdatin oli henkilöisenjohdatin ja Naistenlahti Tampereella vaihdettiin Henkilöidenlahdeksi.

  2. Jaa-a… Sukupuolineutraalit ammattinimikkeet kuulostaa tutulta idealta. Mutta olenko joskus julkaissut sellaisen jutun lehdessäni? Sitäpä en jaksa muistaa.
    Mutta aihe on siis tuttu.
    Sen kuitenkin muistan, että olen jossakin lehtikolumnissani tasa-arvon hengessä ehdottanut, että Miehikkälän kunnan nimi muutettaisiin Henkilökkäläksi. Jostakin syystä kunnanisät – korjaan kunnanvanhemmat – eivät ole koskaan vastanneet ehdotukseeni.
    Päätoimittaja

Jätä kommentti