web analytics

Huumorilehti Pahkasika palaa joukkovoimalla

Huumorilehti Pahkasika on suomalaisen tyhjännaureskelun klassikko, joka ilmestyi vuosina 1975–2000. Nyt Pahkasika palaa joukkorahoituksella. Uusi huumorialbumi ilmestyy loka-marraskuussa. Sinäkin voit nyt lähteä mukaan Pahkasian paluuseen. Osallistu joukkorahoitukseen kahdenkymmenen euron panoksella. Saat syksyllä 2015 painotuoreen Pahkasian suoraan kotiosoitteeseesi kannettuna.

Voit myös tuplata pelisi: Osallistu joukkorahoitukseen kaksi kertaa, niin saat kaksi Pahkasian numeroa – toisen omaksi ja toisen lahjaksi.

Joukkorahoitukseen osallistuminen on helppoa. Klikkaa Osallistu joukkorahoitukseen -linkkiä. Pääset sitä kautta joukkorahoitukseen erikoistuneen yhteisörahoituspalvelun sivuille. Seuraa ohjeita, maksa verkkopankissa kaksikymppisesi ja voit tuotapikaa tituleerata itseäsi Pahkasian kustantajaksi.

Kahdenkymmenen euron sijoitus ei ole iso summa. Otetaan pieni vertailukohta. Sinun osuutesi Suomen valtionvelasta on noin 20000 euroa. Käytä nyt tuosta velkaosuudestasi promille – eli se kaksikymmentä euroa – kotimaiseen huumoriin. Saat ainakin nauraa koko rahalla. Sitä samaahan ei voi sanoa niistä 19980 eurostasi, jotka menevät siihen valtionvelan maksuun.